Hej på ett tag!

Tjenixen på er!
I'm back for a while :D

Njea, skoja bara, men jag känner att det är dags att prata av sig lite si så där en sådan här sen natt.
Jag jobbar ju för närvarande inte i morgon, så känner ingen panik på så sätt, men det är ju inte normalt (i mitt fall) att sitta uppe så här dags. Men jag har ju mina anlednigar.

Idag vaknade jag relativt tidigt för att börja dagen med att: Ta en promenad med hunden, hem och äta frukost, snabbt in i duschen och sedan hoppa i kläderna för att sedan gå ner till centrum och möta upp Marina och Eveline.
Vi satt på en lång och mysig fikade på Wayne's coffee och pratade om allt mellan himmel och jord som vi brukar.
Sen tog vi en tur hem till Tinis där vi satt och filosoferade om vad vi skulle göra framöver. Mycket planer nu vettu och jag kommer det snart ;)

Eller jag kan inte hålla mig utan måste berätta.
Jag är gravid <3<3<3<3<3 Just i dagens läge är jag i vecka 17+3  och nu den 9:onde februari ska jag iväg till karolinska sjukhuset för att göra ett ultraljud då jag också får reda på könet :D Är så spänd över det.
Och älsklingen är ju så stolt över sin papparoll! Jag undrar vad det blir. Vill bara att den 28 juni ska vara här.
Längtar så efter bebisen!

Hur som helst. I morgon ska jag nog inte hitta på så mycket. Vänta in att Eveline ska sluta så vi kan ses och kanske hitta på något kul. Hon ville ju att jag skulle följa med till hennes nya lägenhet som hon flyttar in i om drygt en vecka som bara ligger ett stenkast från min port "JIPPI". Så jag får väl se vad som händer med den saken, men det kan väl vara kul och se hur den lyan ser ut och hur hon hade tänkt det. Jag minns själv hur det var när man skulle flytta hemifrån. Ojojoj, det var ju som guld och gröna skogar och man ville fixa och trixa med allt! Nu var det ju ett tag sen jag hade den lyckan, men jag har haft den och det kommer nya tåg med nya roliga saker att ta itu med! Så ser jag det ;)

Men vet ni vad söta söta flickor och pojkar.
Kan tänkte krypa ner till kojs så jag inte sover bort hela dagen i morgon. Det blir så jobbigt då.
Haha, sen får vi väl se när jag kikar in nästa gång. Det tog ju ett tag sen sist menar jag.
Nej, jag ska försöka skärpa mig. Måste ju få berätta om graviditeten för er gott folk! ;)

Men som sagt...
... Natti natti på er allesammans och sussa sött (vilket ni säkert redan gör), men i alla fall ;)
Pussar och Kramar till er från mig! <3

RSS 2.0